Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Çömlekçi Ortaokulu

Telefon : 0 (352) 427 12 13
Belgegeçer : 0 352 427 12 13
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://talascomlekcioo.meb.k12.tr
Adres : Çömlekçi Mah. Talas / KAYSERİ
VİZYON : Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırmak için öğretim amaçlı bir misyonun yanında eğitimi de merkez alan bilinçli,hak ve özgürlüklerini aramayı bilen vatandaşlık görevini en iyi şekilde yaparak ülkesine hizmet edebilecek,çağdaş,ahlaklı,Atatürk İlke ve İnkılaplarına sahip çıkarak cumhuriyeti ilel ebed yaşatacak bireyler yetiştirmeyi ilke edinmekteyiz. Kendisine, çevresine,ülkesine ve dünyaya karşı duyarsız kalmayacak:haksızlığa boyun eğmeyecek,özgüveni yüksek dünya sevgisine sahip,sevgi zekası yüksek çocuklar yetiştirmek için çaba sarf etmekteyiz.
MİSYON : Biz öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak .onlarıbilgili,becerili,kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat vermek ve 21.yüzyılın gelişen ihtiyaclarına cevap verebilecek becerileri kazandırmak için çalışıyoruz. Bütün öğrencilerimizin ve bölge halkının öğrendiği teorik bilgileri pratiğe aktara bilmeleri,beceriye dönüştürebilmeleri ve bunlardan en yüksek verimi elde etmelerini sağlamak için çalışmaktayız.
BAŞARILAR : 0

Öğretmen :6
Öğrenci :30
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1096
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 09:30-15:35
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : kalorifer
Servis :
Ulaşım : okulumuz ilçe merkezine 35 km uzaklıkta köy okuludur. Talas ilçesine bağlı olan mahallemiz Tomarza ilçesine 15 km uzaklıktadır. ulaşım belediye otobüsleri ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Mahalle-Köy
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine 35km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :